În perioada 27-28.03.2014 AIIR-Filiala Treansilvania a organizat ”Curs pregătire în vederea participării la examenul de verificatori proiecte/expert tehnic de calitate și extrajudiciar în domeniul instalațiilor electrice (cf. Ordin A.N.R.E. nr. 11/2013)”


Descriere detaliata:

Cursurile AIIR se adresează persoanelor fizice care urmează să solicite la ANRE autorizarea în vederea desfăşurării, cu respectarea actelor normative şi normelor în vigoare aplicabile în domeniul energiei electrice, activităţi de verificare a proiectelor și experti tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice.
Tematica aferenta cursurilor AIIR este anexată.
Trainerii specialiști care asigură formarea profesională a cursanților în cadrul programelor AIIR sunt fie cadre didactice universitare din cadrul catedrelor de specialitate ale instituţiilor de învăţământ superior având competențe dovedite ce răspund programei analitice a cursurilor AIIR (instituţiilor de învăţământ superior în cadrul cărora funcţionează facultăţi/secţii/catedre având ca domeniu de pregătire specialităţi din domeniul instalațiilor electrice/enegetice), fie cadre didactice universitare, atestate ca verificatori de proiecte/experţi tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice, fie  specialişti atestaţi ca verificatori de proiecte/experţi tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice, cu o vechime în specialitate de minimum 2 ani.

Desfasurarea cursului a avut loc din 27 martie 2014 orele 08.30 până  pe 28 martie 2014 orele 19.00 la  la Hotel Hampton by Hilton din loc. Cluj-Napoca, str. 21 Decembrie 1989, nr. 67, Sala de Conferințe, jud. Cluj.

Contravaloarea taxei de participare la cursurile de verificator de proiecte este de 1200 RON/curs/persoana.

Plata taxei de înscriere la curs se va face prin virament bancar, către:
Beneficiar: Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România, Filiala Transilvania
Cod Fiscal (CUI): 24617624
IBAN: RO57 BRDE 130S V809 5215 1300 –  Banca BRD – Sucursala Cluj
Descriere tranzacţie 1:  Nume Prenume Cursant(i) și Curs verificator de proiecte

Plata taxei de participare la acest curs se mai poate face și numerar în prima zi de curs dacă se precizează aceasta pe formularul de înscriere, după emiterea facturii fiscale.
Înscrierea s-a efectuat până la data de 26 martie 2014,  transmițând prin fax la nr. 0264/431.331, formularul de înscriere completat.

FACILITĂȚI:
Toti membrii AIIR – Filiala Transilvania, cu cotizația achitată la zi, beneficiază de o reducere cu 25% a taxei de participare pentru cursuri.

Fisiere atasate:

Cerere de inscriere cursuri pregatire verificatori proiecte
Cerere de inscriere cursuri pregatire Experti Tehnici-Extrajudiciari