În perioada 21-22 martie 2014 AIIR-Filiala Transilvania a organizat ”Curs de pregătire în vederea participării la examenul de verificatori proiecte, tip VGd, în domeniul gazelor naturale (cf. Ordin A.N.R.E. nr. 22/2013)”


 

Descriere detaliata:

Cursurile AIIR-TRANSILVANIA se adresează persoanelor fizice care urmează să desfăşoare activităţi de intalatori autorizați în domeniul gazelor naturale.

Trainerii specialiști care asigură formarea profesională a cursanților în cadrul programelor AIIR sunt fie cadre didactice universitare din cadrul catedrelor de specialitate ale instituţiilor de învăţământ superior având competențe dovedite ce răspund programei analitice a cursurilor AIIR (instituţiilor de învăţământ superior în cadrul cărora funcţionează facultăţi/secţii/catedre având ca domeniu de pregătire specialităţi din domeniul gazelor naturale sau instalaţii pentru construcţii), fie cadre didactice universitare, atestate ca verificatori de proiecte/experţi tehnici în sectorul gazelor naturale, fie  specialişti atestaţi ca verificatori de proiecte/experţi tehnici în sectorul gazelor naturale, cu o vechime în specialitate de minimum 2 ani.

Desfășurarea cursului a avut loc din 21 martie 2014  orele 08.30 până  pe 22 martie 2014  orele 19.00 la Hotel Hampton by Hilton din loc. Cluj-Napoca, str. 21 Decembrie 1989, nr. 67, Sala de Conferințe, jud. Cluj.

Contravaloarea taxei de participare la cursurile de instalator autorizat este de 450 RON/persoana.

Plata taxei de înscriere la curs se va face prin virament bancar, către:
Beneficiar: Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România AIIR – Filiala Transilvania
Cod Fiscal (CUI): 24617624
IBAN: RO57 BRDE 130S V809 5215 1300 –  Banca BRD – Sucursala Cluj
Descriere tranzacţie 1:  Nume Prenume Cursant(i) și Curs instalator autorizat în domeniul gazelor naturale.

Plata taxei de participare la acest curs se mai poate face și numerar în prima zi de curs dacă se precizează aceasta pe formularul de înscriere.
Înscrierile se pot efectua până la data de 20 martie 2014,  transmițând prin fax la nr. 0264/431.331 și e-mail: aiir-transilvania@hotmail.com, formularul de înscriere completat.

FACILITĂȚI:
Toti membrii AIIR – Filiala Transilvania, cu cotizația achitată la zi, beneficiază de o reducere cu 25% a taxei de participare pentru cursuri.

Fisiere atasate: 
Cerere de inscriere cursuri pregatire verificatori proiecte