În perioada 26-27 martie 2015 AIIR-Filiala Transilvania va organiza ”Curs de specialitate pentru verificatori de proiecte și experți tehnici în domeniul gazelor naturale” în vederea participării la examen (cf. Ordin ANRE nr. 22/2013)


 

Descriere detaliata:

Cursurile AIIR se adresează persoanelor fizice care urmează să solicite la ANRE autorizarea în vederea desfăşurării, cu respectarea actelor normative şi normelor în vigoare aplicabile în domeniul gazelor naturale, activităţi de verificare a proiectelor și experți tehnici în domeniul gazelor naturale.

Trainerii specialiști care asigură formarea profesională a cursanților în cadrul programelor AIIR sunt fie cadre didactice universitare din cadrul catedrelor de specialitate ale instituţiilor de învăţământ superior având competențe dovedite ce răspund programei analitice a cursurilor AIIR (instituţiilor de învăţământ superior în cadrul cărora funcţionează facultăţi/secţii/catedre având ca domeniu de pregătire specialităţi din domeniul gazelor naturale), fie cadre didactice universitare, atestate ca verificatori de proiecte sau experţi tehnici în domeniul gazelor naturale, fie  specialişti atestaţi ca verificatori de proiecte sau experţi tehnici în domeniul gazelor naturale, cu o vechime în specialitate de minimum 2 ani.

Desfasurarea cursului a avut loc din 26 martie 2015 orele 08.30 până  pe 27 martie 2015 orele 19.00 la Gand Hotel Italia din loc. Cluj-Napoca, str. Trifoiului, nr. 2, Sala Michelangelo, jud. Cluj.

Contravaloarea taxei de participare la cursurile de verificator de proiecte este de 1200 RON/curs/persoana.

Plata taxei de înscriere la curs se va face prin virament bancar, către:
Beneficiar: Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România, Filiala Transilvania
Cod Fiscal (CUI): 24617624
IBAN: RO57 BRDE 130S V809 5215 1300 –  Banca BRD – Sucursala Cluj
Descriere tranzacţie 1:  Nume Prenume Cursant(i) și Curs verificator de proiecte

Plata taxei de participare la acest curs se mai poate face și numerar în prima zi de curs dacă se precizează aceasta pe formularul de înscriere, după emiterea facturii fiscale.
Înscrierea s-a efectuat până la data de 23 martie 2015,  transmițând prin fax la nr. 0264/431.331 sau e-mail: aiir-transilvania@hotmail.com, formularul de înscriere completat.

FACILITĂȚI:
Toti membrii AIIR – Filiala Transilvania, cu cotizația achitată la zi, beneficiază de o reducere cu 25% a taxei de participare pentru cursuri.

Fisiere atasate:
Cerere de inscriere cursuri pregatire verificatori proiecte
Cerere de inscriere cursuri pregatire Experti Tehnici