În perioada 27-29 noiembrie 2014 AIIR-Filiala Transilvania va organiza ”Curs în vederea prelungirii duratei de valabilitate a legitimației de instalator autorizat în domeniul gazelor naturale (cf. Ordin A.N.R.E. nr. 83/2014)


 

Descriere detaliata:

Cursurile AIIR-TRANSILVANIA se adresează persoanelor fizice care urmează să desfăşoare activităţi de intalatori autorizați în domeniul gazelor naturale.

Trainerii specialiști care asigură formarea profesională a cursanților în cadrul programelor AIIR sunt fie cadre didactice universitare din cadrul catedrelor de specialitate ale instituţiilor de învăţământ superior având competențe dovedite ce răspund programei analitice a cursurilor AIIR (instituţiilor de învăţământ superior în cadrul cărora funcţionează facultăţi/secţii/catedre având ca domeniu de pregătire specialităţi din domeniul gazelor naturale sau instalaţii pentru construcţii), fie cadre didactice universitare, cu o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Desfășurarea cursului va avea loc din 27 noiembrie 2014 orele 08:30 până pe 29 noiembrie 2014 orele 19:00 la Hotel Ramada din loc. Sibiu, str. Emil Cioran, nr. 2, Sala de Conferință Hera, jud. Sibiu.

Contravaloarea taxei de participare la cursurile de instalator autorizat este de 450 RON/persoana.

Plata taxei de înscriere la curs se va face prin virament bancar, către:
Beneficiar: Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România AIIR – Filiala Transilvania
Cod Fiscal (CUI): 24617624
IBAN: RO57 BRDE 130S V809 5215 1300 –  Banca BRD – Sucursala Cluj
Descriere tranzacţie 1:  Nume Prenume Cursant(i) și Curs instalator autorizat în domeniul gazelor naturale.

Plata taxei de participare la acest curs se mai poate face și numerar în prima zi de curs dacă se precizează aceasta pe formularul de înscriere.
Înscrierile se pot efectua până la data de 24 noiembrie 2014,  transmițând prin fax la nr. 0264/431.331 și e-mail: aiir-transilvania@hotmail.com, formularul de înscriere completat.

FACILITĂȚI:
Toti membrii AIIR – Filiala Transilvania, cu cotizația achitată la zi, beneficiază de o reducere cu 25% a taxei de participare pentru cursuri.

Cerere de inscriere la cursuri de prelungire a legitimatie